Leonardo DiCaprio en Kate Winslet laten elkaar niet los in trailer Titanic 3D

Titanic won maar liefst 11 Oscars en is de op een na succesvolste film aller tijden. Reden voor James Cameron om de film met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet als jonge geliefden opnieuw uit te brengen in de bioscoop...ook in 3D. Bekijk de flitsende trailer.

Het verhaal van Jack en Rose die elkaar ontmoeten aan boord van de Titanic is door Cameron nieuw leven ingeblazen. Hij heeft 18 miljoen dollar uitgetrokken voor de conversie naar 3D en heeft hier 60 weken over gedaan. Tijdens een screening van de eerste 18 minuten materiaal zei Cameron tegen de aanwezige journalisten: "We proberen te laten zien dat dit de manier is om conversie te doen. We denken dat dit allemaal nodig is om iets te maken, waarbij het virtueel onmogelijk is om het te onderscheiden van een film die opgenomen is in 3D."

Trailer: Titanic 3D

Op 6 april 2012 gaat Titanic in 3D en 2D in première in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend. Het is in april 2012 precies honderd jaar geleden dat het beroemde cruiseschip Titanic haar noodlottige eerste en laatste zeereis maakte. Ook Paramount Pictures, een van de filmstudio's achter Titanic, viert volgend jaar haar honderdste verjaardag.

Bekijk ook de trailer van Titanic uit 1997

Reacties zijn gesloten.